Lek med Tiki

Idag var det en trött Louise som åkte till stallet. Tom på ideér kände jag mig nästan lite vilse när jag kom fram, vad gjorde jag där egentligen? 
Tillslut kom jag fram till att det var Tiki som skulle få komma ut och hitta på något. Efter lite pyssel i stallet gav vi oss ut på ängen, som förövrigt är rätt torr, super skönt! Tänkte vi skulle jobba lite med svårigheterna i höger varv, både fysiskt och mentalt. Vi både tröttnade dock ganska snabbt så det slutade med att vi mest lekte runt lite, jättehärligt! Bus och trickträning med inslag av det vi började med. 
Vi avslutade med känslan på topp så det blev ett bra pass! 
Tiki ligger kvar allt längre när jag ber om ligg och kan nu både pussa och flema liggandes! Duktig tös jag har. 
Vi tränade lite på att stegra på avstånd vilket Tiki tycker är väldigt svårt. Fick till det några gånger dock och hon såg mycket nöjd ut efter. Goa ponny! 


Storleksskillnad

Då Anne-Lie har Luvans ena träns för tillfället (ska mätas för att räknas på pris på ett nytt träns) så har Luvan fått ta ett av Tikis träns. För att Luvan ska kunna ha detta fick jag spänna ut flertalet hål. Tränset passade alltså Tiki från början.
Igår när jag skulle tömköra Tiki så var jag ju tvungen att prova tränset i den storlek som passar Luvan, bara för att få se skillnaden. Jag fick mig ett gott skratt må jag säga!
 
Luvan 2 år - Tiki 4 år
Helsystrar och ändå är Luvan så mycket större!
Alla inlägg, Hästarna, Luvan, Tiki, Utrustning | | Kommentera |

Glutenfritt

Något som ytterst sällan nämns här på bloggen är kost och det faktum att jag är glutenintollerant.
Då jag senaste tiden funnit ett intresse när det gäller kost och hälsa, ätbara saker överlag egentligen, så tänkte jag att jag skulle kunna börja dela med mig lite av det här, de gånger jag får för mig att exprimentera eller helt enkelt bara gör något som faktiskt är gott! Självklart är allt jag gör glutenfritt. Jag försöker hålla mig till nyttig mat och klurar lite på nyttiga snacks.
Sen slinker det in en hel del onyttigt ändå, jag är ett riktigt fan av bakelser och annat sånt där onyttigt gott!
 
 
 
Alla inlägg, Glutenfritt, Nyttigt | | Kommentera |
Upp