En vecka har gått...

... två veckor kvar och det känns så bra!
Tiki och jag trivs super på Jan-Ols gården där jag sommarjobbar. En vecka och två läger är avklarade, två veckor och två läger kvar. 
Dagarna är fulla och jag är minst sagt slut när jag går och lägger mig på kvällarna. Tiki har badat två gånger och fått sin första brunst. I samband med att hon började brunsta så sparkade hon två av ledarna (som jag skäms över henne) men bortsett från det har hon skött sig super. Hon har fått vara med på "NH-lektion" två gånger och fått många komplimanger av barnen för att hon är så söt. Hoppas hon inte går och blir snobbig bara efter all uppmärksamhet ;)
 
Jag redigerar bilder för fullt, har redigerat några och dom kommer nu, resten tar jag nog tag i imorgon för jag är helt slut! Bilderna har jag, Isabell, Amanda och Agnes fotat så det är en salig blandning. Får lov att erkänna att det var ganska skönt att inte ha kameran på sig hela tiden...
 
 
 
Tiki går över bro!
 
 
 
 
 
En mycket fin Aramis!
 
 
 
 
 

Sommarjobb

Just nu sitter jag i en soffa på Jan-Ols gården. Är fruktansvärt trött men ändå rätt glad. Det har varit fullt upp hela tiden och jag har inte haft tillgång till internet förens nu. Tiki har det super och står tillsammans med en liten kille - Killen.
 
Tiki har fått promenara över två mil totalt och badat två gånger, även varit med på lektion två gånger.
Har mycket att berätta men nu ska jag alldeles strax vandra mot sängen så jag orkar med morgondagen.
 
Min lilla sjöhäst!
Hästarna, Sommarjobb 2013, Tiki | | Kommentera |

Fler bilder från Lojsta Hed

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto/Redigering, Äventyr | | Kommentera |
Upp