Sjuk

Jag hade en bra kväll igår med trevligt folk som bjöd på mycket skratt i kombination med roliga spel. Inte helt fel med andra ord!

Men idag är det inte mycket energi kvar i mig, genomförkyld och feber på det, helt slut! Ska försöka sätta pappa på att mocka idag, så följer jag bara med upp och ger hästarna mat. Känns lagom jobbigt, och så får jag åtminstone lämna huset en stund!
 
För att lyckas fördriva tiden någorlunda idag tänkte jag försöka rensa ut lite på mitt rum. Lär bli i omgångar om jag ska orka överhuvudtaget, men det ska ju tapetseras om så innan torsdag ska allt förutom tv + tv bänken samt min säng vara ute. Så det är lika bra att köra igång!
 
Här får ni en gammal go bild på Tiki från förra året!
Dagen | | En kommentar |

Förkyld och trött

Idag får bli en lugn dag.
Ont i halsen, lite små hes och allmänt förkyld, orken är inte på topp så att säga. Tiki får vila idag igen helt enkelt. Hade tänkt ta in henne idag och kika lite på hennes hovar, men hur mycket jag orkar med lär jag märka.

Ikväll får jag troligtvis besök av lite folk, får se hur det blir!
 
Imorgon hoppas jag på ett besök av Lovisa och bus med Tiki i paddocken, som resultat av det hela hoppas jag på lite bilder. Inte helt fel!
Men vädret känns inte helt lovande, regn. Usch och fy, kan inte snön få ligga kvar ett tag till?
 
Dagen | | Kommentera |

Besök på Marieberg

Idag åkte jag iväg med familjen till Marieberg, eller ja, brorsan bangade så blev bara jag, mamma och pappa.
Var inte så farligt med folk som det kunnat vara och jag lyckades fynda ett par jeans för ynka 99 kr, kändes inte helt fel!
Gjorde ett besök inne på Till Häst också där jag upptäckte att dem har en hel del grejer till både shettis och mini, betydligt mer än vad jag brukar lyckats hitta i vilket fall.
Har kärat ner mig totalt i lädergrimma, har sett den förut men med tanke på priset har jag ratat den. Men nästa gång jag åker dit ska jag lätt köpa den ändå.
Det är en fölgrimma så den är ställbar både runt nos och i nacken, brun med mässingspännen och väldigt mjukt och följsamt läder. Inte alls fel. Dock kostar 340kr och jag är rätt skeptisk till att lägga så mycket pengar på en grimma. Men nu kan jag inte stå emot den längre.
Tiki kommer bli så söt i den!
 
Nu ska jag strax ta mig iväg till stallet för att mocka och sen bär det av mot Lovisa för en filmkväll med tjejerna.
 
Tyvärr har Till Häst ingen webbshop, utan man måste helt enkelt ta sig ut i butiken för att kunna handla.
Dagen, Shopping | | Kommentera |
Upp