Mot Lovisa!

Mätt och glad typ, har precis ätit pizza. Har dock insett att kebab faktiskt är godare! Men men, mätt är jag i vilket fall!
Idag har jag för övrigt fått veta att vi ska ha en vecka praktik i ettan, och vi får vara på skola. Ja, ni kan kanske gissa hur mina planer ser ut...? ;) Blev inte lite glad när jag fick veta detta hehe, så awesome!
 
Nu ska jag åka iväg till Lovisa och kolla på film, gött!
Så länge tänker jag bjuda på en video som vi jag visat förut, men kan inte få nog av den.
 
 Kyla La Grange och låten Heavy stone, så bra, så otroligt bra!
Dagen, Musik | | Kommentera |

Natti natti

Nu ska jag vandra mot sängen, men först tänkte jag slänga upp en liten bild på världens sötaste ponny hehe. Flätade hennes man idag, inte för snygghetens skull, för då skulle jag misslyckats... Men för att manen ska växa utan att slitas så mycket! Stod jätte duktigt idag för att vara Tiki.

Berra har också varit duktig och stått fastbunden "på riktigt" idag! Även Hazel har varit duktig som blivit ledd lite grann.
Många duktiga idag med andra ord!

Imorgon slutar jag ganska sent igen, usch. Sen hem och till stallet - hem för att äta och sen åker jag hem till Lovisa för filmkväll, blir trevligt!
 
Manen uppdelad och en fläta flätad! Hon har fått rätt lång man om man jämför när jag fick henne, hoppas den fortsätter växa så fint!
Dagen, Hästarna | | Kommentera |

Random

Måste få påstå att jag haft väldig tur med mina lärare genom åren. Visst har det funnits många man inte trivts med, men det har alltid funnits någon som varit riktigt bra.

På Fylsta hade jag ju Anna, och hur mycket jag uppskattar henne vet väl alla vid det här laget hehe.
På Via hade jag Barbro och Terese, två guld mentorer, dessutom en idrottslärare som räddade mig där totalt, hade aldrig fixat godkänt utan honom.
Nu har jag haft tur igen och fått en riktigt bra mentor, verkligen. Har sagt det förut tror jag, och jag står kvar vid samma åsikt.
Pratade med honom idag, dels för att jag varit sjuk i tre dagar och dels för att jag missade Universitet. Och han är bara så bra. 
Eftersom jag var på plats i skolan och så så får jag närvaro ändå, trots att jag missade Universitetet. Känns så bra att ha en mentor som lyssnar på vad man säg. Underbart!

Nej nu ska jag ta mig något mer att äta. Sitter hemma, börjar inte förens fem över ett igen. Kommer dock hem sent, usch. Men men, vädret är kasst så missar ju inget sånt i alla fall!
 

Bjuder på en av dem första bilderna på min saknade Herkan <3
Skolan | | Kommentera |
Upp