Onsdag

Idag var det ju praktik för min del, valde som sagt att gå fast jag är ledig. Kände att jag ville komma iväg och ha något att göra, sen trivs jag ju så bra så det är bara kul att gå iväg.
Imorgon ska det vara vikarie för Anna ska på kurs, inget jag ser framåt emot men det är samma vikarie som igår och hon hade rätt bra koll på barnen trots att hon var vikarie. (Fördomar här ja, haha)
Var ivarjefall trevligt att träffa Anna idag, har ju inte setts sen fredagen innan lovet.
Hon är en sån där människa som man lixom blir glad av att ha runt sig, jätte härligt!

I stallet idag tog jag ut Tiki på gräsplätten och så busade vi lite. Hon var väldigt busig idag och tyckte det var roligt att få springa lite.
Lite mys blev det också. Hon är så himla go så jag förstår inte.

- Bebisen äter i solen <3 -

- Kort filmsnutt från när vi busade lite. Filmade med mobilen samtidigt som jag sprang, därav kvalitén -
Hästarna | | 2 kommentarer |

Mysig ponny

Hade en mys stund i stallet förut med Tiki. Hon fick komma in och stå på gången lite. Det märktes att hon inte fått lyfta på hovarna på några dagar för det var inte det roligaste tyckte damen, speciellt inte höger bak. Det gick efter mycket studs.
Men annars var hon lugn och fin på gången, inga problem alls.
När jag skulle hämta henne kom hon förövrigt som vanligt fram, eftersom det är så lerigt i hagen tänkte jag se om hon kom ut utan att jag behöva gå in och hämta henne, och det gick minsann!
Jag öppnade grinden och bjöd helt enkelt in/ut henne. Hon kom och ställde sig och väntade på att jag skulle stänga grinden. Duktig tjej.
När vi skulle gå tillbaka sen efter att vi varit i stallet och grejat släppte jag henne lös redan på gången och stängde in till hennes box (låg morötter på golvet där hehe) och det var inga problem, hon gick och kikade lite men jag kunde utan större problem få hennes uppmärksamhet. 
Sen fick hon gå ut lös (kan ju tillägga på en gång att det är typ en gång med tråd på båda sidor så hon är ju inte LÖS, bara det att jag inte håller i, det är alltså hennes val att följa efter) och det var inga problem! Hon stannade till för att plocka upp lite hö strån som låg på marken men kom sen nöjt efter mig.

Blev massa mys i hagen innan mamma kom för att hämta mig.
Min älskade ponny <3

Imorgon är det onsdag och då är jag ju egentligen ledig, men jag kollade med Anna om det var okej att jag kommer vid 10 och är där och det var helt okej. Så jag ska dit imorgon.
Om jag lyckas ta mod till mig ska jag gå till Supermarket imorgon och kolla sommarjobb. Usch, nervöst!

Nu är det snart dags för sängen. Godnatt!

Hästarna | | Kommentera |

Dum mobil men söt ponny

Nu har jag varit till stallet och pussat på bebisen och lämnat stallprylarna som inhandladades när vi var i Gbg.
När jag kommer dit har Mia och Hanna precis tagit in hästarna. Mia hade inte fått mitt sms så eftersom jag inte hunnit mocka än hade dom mockat åt Tiki, riktigt snällt!
Men känns surt att mobilen lever sitt eget liv, dom ska ju inte behöva mocka åt mig bara för mobilen är ond lixom.
Fast det var ganska skönt att bara kunna mysa eftersom jag inte mår helt bra.
Tiki tyckte det var roligt att tänka lite ivarjefall, spansk skritt, puss och flema var vad vi gjorde i boxen.

Jag har saknat mitt busfrö <3

Hästarna | | Kommentera |
Upp