TUR ATT JAG HAR MINA ÄNGLAR

Jaha idag har varit en ganska så lugn dag. Man orkar ju inte så mycket i värmen, ca 30 grader varmt. Skönt må jag säga!
Var inne till Örebro en sväng med mamma och när jag kom så blev det tid vid datorn medans jag väntade på att höra av från Sandra, och sen väntade jag såklart på mammas pannkakor.
När jag hade ätit och spenderat någon timme till vid datorn och jag inte hört något från Sandra bestämde jag mig för att åka iväg själv.

Jag och Lisen jobbade lite från backen i hagen, hon fick hälsa på pilates bollen och lastpallen. Den var väldigt låg så hon såg nog den knappt först. Men det var inga problem iaf, inte så konstigt när det gäller Lisen!
Eftersom humöret inte var på topp blev det ett väldigt kort pass, det var nog lagom både för mig och Lisen idag. Gick ju riktigt bra, nästan glad att jag var själv idag, känner att jag fokuserar på ett helt annat sätt då, aldrig tänkt på det riktigt .. Men jag tror jag är typ, lugnare? Nä jag vet inte, men det gick bra iaf och jag är stolt över Lisen som är så duktig!

Sen var det den stora skruttans tur. Tog bara in henne i stallet och borstade lite. Första gången på jätte länge som jag tagit in henne själv, men gick super. Min älskade Nattis <3

Nu sitter jag här och gör typ ingenting. Hoppas alla har haft en bra dag iaf!
| | Kommentera |

FÖR UNDERBAR

Idag har båda boxarna mockas ur helt, skönt att ha det klart. Jag och Sandra har flyttat ut Kotten, igelkotten med andra ord, som hade hittat tillbaka till stallet.

Och sen ska ni veta, så tog vi in Nattis som var snällast. Innan jag åkte iväg till stallet hade jag bestämt mig för att hon skulle få hälsa på vattenslangen. Och gissa hur bra det gick? Hon stod ju inte still, men hon var lugn. Fattar ni? Nattis var lugn. Helt himla sjukt. Så stolt över min ängel!

Sen tog vi en sväng ut på Lisen och Älgen. Jag red barbacka med repgrimma, gick super. I skogen råkade det ligga 2 stockar. När vi mötte den första ville inte jag hoppa, vet inte varför men det kändes inte riktigt bra. Men Sandra travade ju iväg med Fakiren så då ville ju Lisen också springa. Lyckades bromsa någolunda så ett hopp slapp vi undan iaf. Men när vi mötte den andra stocken däremot, lät jag henne hoppa. Jag tvekade, men inte hon. Blev ett regält skutt för att vara över en liten stock, men jag satt kvar, wiho haha. Lite stolt där va (y)

Förövrit red jag i shorts, hade inte räknat med att rida när jag åkte till stallet, och på vägen ut från skogen träffade vi på massa brännässor. AJAJ. Slutade med att jag satt med fötterna på Lisen rumpa, tur att hon är så snäll.

Med andra ord en lyckad dag i stallet! Om man inte frågar mina ben såklart haha!


Titta vilken finis vi hittade när vi skulle åka hem!
| | En kommentar |

NIKON D5100

Slänger upp en länk här endast för mitt eget minne.

http://www.elgiganten.se/product/foto-video/systemkamera/D51001855KIT/nikon-d5100-systemkamera-18-55mm-objektiv

Tycker detta är ett riktigt bra pris då man kan hitta endast kamera huset för ca 7000 kr på en del ställen om man letar på nätet. Har nästan råd, ajaj. Så sugen!
| | En kommentar |
Upp