Drömmar

Igår uppfylldes en av dom drömmar jag har haft. En av dom större drömmarna dessutom.
Om jag härifrån låter tankarna spinna vidare så kan jag konstatera att två av dom större drömmar jag har haft har slagit in, och jag jobbar nu mot en tredje. Hur galet är inte detta? Jag är 19 år gammal och har redan fått möjlighet att uppfylla två stora och för mig otroligt betydelsefulla drömmar. 
Det jag syftar på är att jag inte bara fått möjlighet att se Honza Blaha utan jag har även fått träna för honom, med min egna ponny. (Blir påmind om ytterligare en dröm som är uppfylld men som jag nästan börjat ta för givet, det faktum att jag är hästägare). 
Och igår fick jag se Kyla live. Jag stod inte bara längst fram och tog del av ett grymt uppträdande, utan jag fick också möjlighet att ta bild med en av min större idoler, samt att jag fick hennes autograf. Det är för mig otroligt stort. 
Så här står jag, hästägare, till två underbara ponnysar, jag har fått möjlighet att träna för en person som genom åren inspirerat mig enormt, och jag har fått se min idol uppträda live. 
Nu tar jag som sagt nästa steg mot ytterligare en dröm, vilket är att bli "tränare". Jag ska nämligen läsa till hästcoach och det känns helt otroligt. 

Så nu när jag sitter här i sängen och reflekterar över detta kan jag inte annat än att konstatera att drömmar kan bli verklighet, bara man jobbar för det och vågar tro på det. 
Jag är lyckligt lottad som har fått uppleva detta i såpass tidig ålder. Men för mig är det bara ännu ett bevis på att det faktiskt går.

Nu blev detta en snurrig text, men jag var tvungen att dela med mig av denna insikt. 

I och med detta vill jag påminna både mig själv och andra om att allt går, bara man vågar tro på det. 
Så nu ska jag tro på en bra framtid, för så ska det bli! 

Kände att inlägget behövde förgyllas med en bild och jag har svårt att finna någon bättre bild än denna som speglar en av dom lyckligaste stunder jag har överlevt. Så det faktum att bilden är med i det tidigare inlägget idag väljer jag att bortse ifrån.

Alla inlägg, Känslor, Tankar och åsikter | | 3 kommentarer |

Kyla La Grange

Igår gick en dröm i uppfyllelse. Kyla La Grange hade nämligen en spelning i Stockholm. Jag var där i sällskap med Sandra och det var så grymt. Finner inte riktigt ord. Men för att sammanfatta det lite så citerar jag Sandra; "Jag har aldrig sett dig så lycklig.". 
Vi stod längst fram och allt vara bara så himla bra. 
Fick ta bild med Kyla efteråt, sorgligt nog ser jag hemsk ut på den men rackarns vad lycklig jag är över bilden ändå! Jag har dessutom nu en skiva med hennes autograf. Detta kan jag leva på länge!

Jag hoppas innerligt att hon kommer till Sverige igen, då tänker jag vara där. 

Mvh en lycklig Louise.
Alla inlägg, Musik | | Kommentera |

Luvan

Luvan blir bara bättre och bättre och det är så himla härligt att se hur hon åter blir sig själv.
Idag släppte jag henne lös i paddocken för första gången på säkert en månad och jisses vad det var uppskattat. Hon flög runt som en galning, raketfart i kombo med en herrans massa bocksprång. 
Det värmde gott i mattehjärtat att se henne vara sitt rätta jag igen. Så nu ska vi ta upp träningen på nytt och det känns så bra. Äntligen!
Film från dagen finns på min instagram som ni finner länk till i headern.
 
Bortsett från en herrans massa spring så hade jag idag planerat att vi skulle hälsa på presenningen för första gången. Super med en utmaning för damen tänkte jag, hon har verkat sugen på det. 
Men icke då. Hur tänkte jag när jag trodde att presenningen skulle vara en utmaning för min coola tös? Jag vettisjutton. Men Luvan suckade mest åt mig när jag lite fint och försiktigt skulle introducera den för henne. Efter att ha nosat på den klev hon självsäkert över, utan att jag ens hann uppmuntra henne till det. Tja, det är ju helt klart trevligt med en cool häst, men det där med hjärngympa och utmaningar idag gick inte som planerat.
 
Otroligt cool ettåring, hon är som sin syster.
 
 
Alla inlägg, Hästarna, Lek med hästarna, Luvan | | Kommentera |
Upp