DÅLIG UPPDATERING

Hejsan! Ledsen för sjukt dålig uppdatering här. Lägger fokusen på min och Sandras blogg så vill ni läsa så kolla in där i stället.
Just nu sitter jag med feber hemma i soffan, inte så kul. Funderar på om jag ska vara onyttig och ta lite tårta som finns kvar sen jag fyllde år .. Vi får se.
Skolan har ju börjar, tror det kan bli bra. Men som sagt, vill ni veta mer hittar ni mig på min och Sandras blogg!
Hästarna | | Kommentera |

REGNIG SHOPPING TUR

Idag bar det av till bup på förmiddagen.
Jag har funderat på en sak. Jag har fåt uppfatningen av att man bör hålla tyst om att man är på bup, som om det vore någe dåligt med det .. Jag ser mina bup besök som ett sätt att reda ut tankarna på och få en bild över vad det är som sker. Vad är det att hålla tyst om?
Aja, jag var där på förmiddagen, lagom tills vi var klara öste regnet ner, då var det dags för en tur med Sandra på stan. Vi blev lite lagom blöta om man säger. Maten blev som vanligt på donken, en glad Louise och en mindre glad Sandra haha. Jag köpte mig en ny väska som jag är riktigt nöjd med, dock kommer den från marieberg haha, inte örebro eftersom jag inte hittade någe där. Jag och Sandra var så ambitiösa så vi pallra oss över till Hööks trots att regnet öste ner. Vi fick ta oss över en flod haha, nä men stigen vid vägen var typ, dränk. Ja vi blev blöta, men det var det värt!
Som ni vet så fotade jag ett bröllop för ett tag sen, på kvällen släppe vi upp typ ljus, här får ni bild på när Sanna släpper upp en ..
Hästarna | | 2 kommentarer |

THE NEW BLOGG

Hej där!
Idag har det kommit en ny kompis till Fakiren och tjejerna har flyttat hem .. Skönt att vara tillbaka i Annicas stall igen, men allt kommer bli så krångligt när vi står i olika stall. Kommer sakna att ha Sandra i samma stall!
Den nya hästen är en fjording som heter Theo, ägarna verkade trevliga så kan nog bli bra ändå. Tog inga bilder idag men det kommer.
Som jag har nämnt tidigare håller jag och Sandra grejat med en ny blogg, och nu är den klar! Så det är bara att kika in, den mesta uppdateringen kommer ske därifrån så denna komma nog få stå och damma för det mesta, kan ju hända att det hoppar in något, jag vet inte. Så nu får ni gå in och kika och kom gärna med konstruktiv kritik. Sen kan jag ju på en gång säga att vi älskar kommentarer, så var inte blyga!
Hästarna | | Kommentera |
Upp