OMOTIVERAD

Nä nu sitter jag här och har precis lagt ifrån mig mitt broderi, har fastnat med tråden i sig själv och får inte bort det, suck. Sandra skulle ju komma ikväll och så skulle vi plugga men hon har inte hört av sig så det blir nog inget ikväll. Men men så kan det bli.

Nu ska jag väll börja med fysiken iaf, får se hur det går, har verkligen tappat all motivation, vill bara gräva ner mig i ett hål. Undra om man ska börja med tekniken istället, där fattar jag ju någonting iaf.

Men ni får ha det så bra gott folk så ska jag kämpa på!
| | En kommentar |

TRÖTTERI TRÖTT

En härlig dag i stallet idag. Blev lite sen så Sandra mockade åt mig, nice! Vi tog med Herkan och Fakiren till gärdet hos Annica och jobbade från backen. Sandra red Fakiren i repgrimma och halsring, dom är jätte duktiga! Jag fick prova lite också (a)

Jag och Herkan körde lite Yoyo game, lite svårt eftersom att hans (egentligen Fakirens) repgrimma är för stor, men han var duktig ändå. Dock ville han gärna äta, hade han inte varit fång ponny så hade han fått det, lilla bebis. Tränade lite spansk skritt och han är sjukt duktig, helt otroligt. Efter två dagar så kan han gå och göra det samtidigt, det sitter ju inte helt men han är sjukt duktig, blir lite stolt.
Sandra tog honom lite medans jag red Fakiren och Herkis stegra, det ni! Vi har tränat lite smått men han har aldrig rest sig, jag såg inte när han gjorde så vet inte hur det gick till, men lite coolt. Funderar på att ta på mig hjälm och väst och träna lite stegra och spansk skritt imorn, känns säkrast att ha lite skydd på sig om man ska göra sånt med Herkan, han kan vara lite klumpig ibland.

Sen skulle jag rida Nattis på gärdet, gick väl, hrm, sådär.. Vet inte vad hon höll på med men hon drog några bocksprång med mig barbacka på ryggen. Jag måste sätt ut som en liten apa som kravlar sig fast haha, satt kvar iaf *stolt* haha.
Vi tog iaf en sväng runt kvarteret istället, då gick det bättre, hon är så mysig stor Skruttan. Dock var det lite läskiga saker på vägen men med lite övertalning från Sandra så gick Nattis förbi.

Jag och Nattis red lite själva btw, dels när Sandra skulle hämta kameran och vi var på gärdet, gick väll sådär haha, men ingen skillnad mot när Sandra kom så det får man väll vara nöjd över. Sen på vägen hem efter turen fastnade Sandra med kameran vid några blommor och jag och Nattis fortsatte. Gick bra tycker jag, dock blev hon väldigt pigg och drog på som sjutton hemmåt, hjälper ju inte att Lisen gnäggar (y) Så vi steppade hem haha, nä men annars gick det bra. Nu får ni oredigerade bilder fast jag har photoshop, men ska bättra mig!


Herkan fick förövrigt en fläta i manen, och en i svanses men den såg förskräcklig ut (y)


Lite konstigt ljus att fota i haha, bilderna blev lite röda. Så kan det gå (;


Smidig där va?

Lisfisan med sin fina munkorg, en sån vill Herkan också ha!

Det var allt för nu, ikväll kommer Sandra och då ska vi plugga, kul, haha, nä men trevligt med sällskap! :)
| | Kommentera |

RIDBYXOR


Klicka på bilden för att komma till tävlingen!
Tävlingar | | Kommentera |
Upp