Tiki 2 år

Idag blir min tösa en lite större tösa, hon fyller nämligen två! Det firade hon med att ta av sig munkorgen och fest på gräs. Mycket gott sa Tiki, mycket onödigt säger jag.
 
 
 
 
 
Hon är så ful när hon har båda huva och munkorg haha!
 
 
Här kommer två bilder från i slutet av maj förra året!
 
Hon är himla fin på denna alltså. Men ser ni hur mycket vinterpäls hon hade kvar här? Inte alls lika mycket i år även om det är en del kvar som ska fällas!
 
Och kolla manen, så kort den var, hihi.
Foto/Redigering, Hästarna, Tiki | | En kommentar |

Ridtur i det härliga vädret

Idag var jag ute och red för första gången på drygt två veckor, så härligt var det! Var ute tillsammans med Hanna och Jezzie. Var himla varmt och kvavt i luften med lite lätt regn emellanåt som svalkade himla skönt. Hästarna var väldigt pigga och glada och jisses vad Änglan satte fart i galoppen, så härligt!
Försökte "tracka" rundan med hjälp av en app - endomondo - där du får veta dels hur lång rundan var, hur lång tid det tog, medelhastighet och så vidare men min telefon funkar inte som den ska och halvvägs bestämde den sig för att hacka upp sig och stänga ner appen så ingenting blev sparat. Typiskt, men ger det ett nytt försök imorgon!
 
Hästarna, Ridning | | Kommentera |

Tävling med Pernilla och Athos

Igår fick jag den äran att ta in och rykta Athos, Pernilla jobbade och efter jobbet skulle hon iväg och tävla!
På väg in från hagen lyckades jag fastna i en lerpöl och bli lite lagom blöt, stor vit monster häst sprang iväg innan han stannade och kollade på mig som om "Hallå slöfock, kom igen nu".
I övrigt var den stora monsterhästen väldigt snäll och åt inte upp mig.
Kan tala om att det inte är lätt att borsta bort blöt lera från benen, men det gick det med tillslut.
 
Pernilla och Athos var superduktiga trots stressen som blev. Hon hann knappt rida fram innan det var deras tur men trots det gick dom in och gjorde en felfri runda, himla bra jobbat!
Dom rev sista hindret på andra rundan men det är sånt som händer. Tycker det var himla bra jobbat av henne att komma ihåg banan fast hon inte ens hunnit gå den.
Jag menar, jag glömde banan när jag tävlade för klubben för några år sedan och då hade jag gått igenom den hur många gånger som helst... Hehe, men somliga är väl bättre än andra!

Här kommer lite bilder från gårdagen!
Kan ju tala om att jag gjorde ett urkasst jobb som fotograf på andra rundan, men det var verkligen inte lätt att fota med kameran och filma med mobilen samtidigt...
 
 
 
 
Så dåligt av mig att inte fånga ett bättre moment, borde lärt mig det vid det här laget.
 
 
 
 
 
 
 
Uppvärming inför rundan på 90cm!
 
 
 
 
 
Hästarna, Tävlingar | | En kommentar |
Upp