Home sweet home

Nu har jag varit borta länge. Först ett besök hos Penny, jätteskoj att få träffa henne igen. Besöket bjöd på mycket skratt och härliga dagar. Nya lärdomar när jag fick lov att leka lite med en av hennes hästar. Himla intressant det där!
Bjuder på några oredigerade bilder från när Pennys tvååringar tömkördes. Två duktiga och väldigt pigga damer, skoj!
 
 
 
 
 
 
 
Söndag kväll kom jag hem igen och måndag morgon rullade jag och bilen till Eskilstuna för sista kursveckan i NLP practioner. 
Det var en tuff vecka med mycket hemlängtan, men också med otroligt mycket lärdomar och nya insikter. Häftigt detta! Jag tog mig över stora hinder och har blivit kvitt en del spärrar. Tänk vad givande det kan vara.
Inte minst så är jag nu också certifierad NLP practioner. Wow, säger jag. Hur gick detta till? 
Otroligt spännande och jag ser fram emot alla möjligheter då jag kan utnyttja denna nya kunskap. Det känns underbart att ha verktyg som jag kan hjälpa både mig själv och andra med. Nu är jag på gång!
 
Idag skiner solen men jag är rätt låst. Hästarna ska vaccineras och det är distriktarna som kommer ut, vilket innebär när som helst idag... Klurigt värre. Luvan ska klippas också. Helst hade jag velat hitta på något med hästarna med men det blir väldigt lurigt att få til innan vaccineringen eftersom jag inte vet när den blir, och efter är det vila som gäller.
Men det blir en härlig dag ändå.
 
Det är nu också bestämt att Luna och Nova ska flytta till stallet. Kan hända att det blir lite omstrukturering sen, men till en början är det dem så får flytta. Tror det kommer bli perfekt för alla. Känns så skönt, sådan lättnad!
 
Att jag nu åter är hemma innebär förhoppningsvis att bloggen kommer igång igen. Nu ska jag inte på äventyr igen på ett tag. Känns skönt. Borta bra men hemm bäst, så är det ju faktiskt.
 
#1 - - ɑ n n i k ɑ:

Så söta :D

Svar: Visst är dom, tycker Rainbow är riktigt stilig för att vara tvååring :D
Louise Johansson

#2 - - Ann-Britt:

Härliga bilder på tömkörning av Penny´s hästar!
Duktiga och fina är dom båda två!

G R A T T I S! Till att vara certifierad NLP practioner! Bra jobbat och så roligt att få lära sig något så intressant!

Kram Mormor!

Svar: Tack så mycket!
Och tack igen! :D

Kram!
Louise Johansson

#3 - - bella:

Grattis till certifikatet!!!
Och såna härliga bilder, blir alldeles glad av att se dom :)

Svar: Tusen tack!Haha ja visst är dom härliga! Goa hästar det där :D
Louise Johansson

Upp