Underbara vår

Det här med att uppdatera bloggen går inte alls bra för min del nu känner jag. Det är helt enkelt som så att jag varken orkar eller känner för att plocka upp datorn och inlägg från mobilen känns så trist. Att blogga ska vara kul, så därför väljer jag att låta det gapa tomt, så länge jag inte känner någon lust till att blogga.
Så vi får väl se helt enkelt om bloggen får liv igen, eller om det fortsätter såhär med lite sporadisk uppdatering. 
 
Våren är iallafall här nu och jag njuter för fullt, hästarna njuter nog till viss del dom med, men Tiki är trots allt en riktigt vinterhäst är inte helt nöjd med värmen. 
I förrigår var det perfekt ljus för fotografering, molning men ljust och solen kikade fram då och då. Vitsipporna är otroligt vackra och finns i mängder relativt nära stallet. Perfekt, det enda som saknades var ju en fotograf. 
I brist på någon som kunde ställa upp fick jag agera fotograf själv, vilket jag förvisso tycker är riktigt skoj. Men att få hästen att stå stiligt, samtidigt som inställningarna vara rätt och motivet, ja hästen, ska fångas i rätt vinkel... Ja det var bannemig en riktig utmaning! Bilderna blev därefter också. Men trots detta blev jag ändå nöjd med ett par stycken. Saknar dock photoshop väldigt mycket.
Men som vanligt sista tiden så delar jag med mig av lite oredigerade bilder!
Bilder från när Olivia var här dyker också upp så småningom... Det är på gång!
 
 
 
 
 
 
Alla inlägg, Foto/Redigering, Hästarna, Luvan, Tiki | |
#1 - - Tuva Björnwall:

härliga bilder :)

Svar: Tack så mycket!
Louise Johansson

Upp